.

.

SELFIE ȘARPE gros Banana-Pod-Flexibil-Trepied-Muntele-amp-Selfie-Stick-ul de Banane Pod - Flexibil Trepied Mount & Selfie

SELFIE ȘARPE gros Banana-Pod-Flexibil-Trepied-Muntele-amp-Selfie-Stick-ul de Banane Pod - Flexibil Trepied Mount & Selfie

RON 46.00
RON 51.16
-10 %

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

SELFIE ȘARPE gros Banana-Pod-Flexibil-Trepied-Muntele-amp-Selfie-Stick-ul de Banane Pod - Flexibil Trepied Mount & Selfie Descriere Produs
*DESIGN deosebit – 360 de grade de rotație pe acest lucru flexibil Banane Pod asigură 360 de grade perspectivă de fotografiere. Solid de montare atașamente construit pentru orice medii și meteo condiții!
*CONSTRUI SOLID & GAMĂ LARGĂ de COMPATIBILITATE – Complet Compatibil cu orice smartphone-uri și camere digitale. Este compatibil cu orice suport, titularul sau monta cu un standard universal ¼ " – 20 filet gaură. Banane Pod se potrivește Go Pro Hero Sesiune de Black & Silver sau Go Pro Hero4s, Hero4, Hero3+, Hero3, Hero2, Hero1.
*USOARE SI PORTABILE – o Greutate foarte mică și cu dimensiuni compacte, nu e nicio problemă să ne împachetăm trepied pentru vacanță sau călătorie scurtă. Transportul la zona de fotografiere ușor, puneți-l pe cel mai anormal sol, atașați aparatul de fotografiat sau smartphone și începe!
*FOLOSITI-L ORIUNDE – Banana Pod poate fi folosit într-o mașină, ca un selfie stick, ca un trepied regulat, la fel de versatil montare pentru orice sport extrem pentru Go Pro sau pur și simplu pentru orice fel de călătorie sau chiar vlogging!
*Selfie Sarpe Din lume, cel mai versatil montare trepied, flexibil, Flexibil, Ușor, 1/4-20 Camera universal stud șurub.
*Utilizat pe scară largă pe bicicleta, motocicleta, ghidon, rollbar, motocicletă, mașină de restul capului, masă, copac și multe altele, creativitate sunt nelimitate.
*42cm lungime și o greutate de numai 120g,Selfie Șarpe ușor de utilizat și de transportat, vin cu un sac de pânză.
*De înaltă calitate de metal si silicon turnate Selfie Șarpe, reutilizabile, Compatibil cu gopro hero toate seriile și alte camere de acțiune.
*Funcționează cu toate smartphone-uri.
Pachetul Include :
1*SELFIE ȘARPE
1*Adaptor gopro
1*Galben Suport De Telefon
1*telefon clip net

Proprietățile

Nume De Brand:
antirr
Numărul De Model:
21
suiable1:
pentru GoPro Hero4s Hero4 Hero3+ Hero3 Hero2
suiable2:
pentru iphone 8 pentru iphone 7 7plus 6 6s 6splus 5 5s 5c
suiable3:
pentru samsung J1 J3 J5 J7 NOTA 3 NOTE5 NOTE7
suiable4:
într-o mașină și un selfie stick ca un trepied regulat
suiable5:
la fel de versatil montare pentru orice sport extrem pentru tine
suiable6:
pur și simplu pentru orice fel de călătorie sau chiar vlogging
suiable7:
telefon suport auto telefon, țineți telefonul suportul de biciclete
suiable8:
suport de telefon mobil cu suport pentru telefon magnet
suiable9:
masina telefon suport magnetic
suiable10:
masina telefon suport magnetic samsung

Și cumpărătorii aleg