.

.

XYCING Masina HUD Film Reflectorizant 150mm*125mm pentru Head Up Display Proiector Parbriz Nu Mucilagiu Ușor Eliminate Ecran Autocolant

XYCING Masina HUD Film Reflectorizant 150mm*125mm pentru Head Up Display Proiector Parbriz Nu Mucilagiu Ușor Eliminate Ecran Autocolant

RON 13.00
RON 19.00
-32 %

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare


HUD scurt pentru Head Up Display. Acesta a afișa datele de conducere pe parbriz, cum ar fi viteza de pe masina fata geam, evitând drivere unsafety pentru vizionarea instrumentul în timp ce conduceți. Șoferii pot citi informațiile de conducere instantaneu , și pot păstra întotdeauna cel mai bun de stat de pe drum cu capul sus de afișare.
Specificatii Produs :
Material : PET folie de protectie
Culoare : Transparent
Dimensiune : 150*125mm (Lx W)
Grosime : 0,2 mm
Tehnologie : tăiere de Precizie
Scop : ecran protector
Domeniul de aplicare : HUD Head Up Display film
Caracteristici :
1. Fără nici gelatinos obiect, complet electricitatea statică autocolante concepute pentru a se asigura că orice impact de la parbriz.
2. Film protector de suprafață printr-un proces special, pentru a preveni zgârierea, durabil, ecran de protecție.
3. Folie de protectie rezistent la praf, impermeabil, anti-reflexie, anti-amprente funcția antibacteriană.
4. Folie de protecție sunt ușor de a pune sus, nu au bule, repetabile de pasta, fara a lasa reziduuri de adeziv, non-coroziv ecran de suprafață.
Pachetul Conține :
2 x Universal HUD film Reflectorizant
Film reflectorizant de instalare :
Folosind unitatea fără de film reflectorizant poate duce la o imagine dublă observate de către utilizator, în funcție de parbriz. Dacă vedeți un strat dublu este din cauza parbrize dual layer construcție și ar trebui să instalați filmul urmând instrucțiunile de mai jos.
1. Loc furnizate non-alunecare mat în poziția dorită de pe tabloul de bord cu HUD-ul pe partea de sus.
2. Respectarea unde HUD reflectă loc de film reflectorizant în poziție.
o. Asigura suprafața este curată și uscată înainte de a instala film;
b. Scoateți protecție laterală marcată (1) și atașați film curat parbriz;
c. Odată ce sunteți mulțumit cu locul de amplasare utilizați un card de credit sau similare pentru a elimina orice bule sau goluri de aer care rămâne;
d. Scoateți partea din față a marcat (2), pls regla locul de nealunecoase mat pentru a face informații pot fi pe deplin de afișare
Noi sprijinim Paypal și următoarele metode de plată. Toate plățile efectuate de pe Ali Express sunt prelucrate și protejate de către Cumpărător a Sistemului de Protecție.
1, vă Rugăm să verificați adresa dvs. cu atenție înainte de plata. Orice schimbare, vă rugăm să ne contactați cât mai curând posibil. Numărul de urmărire va actualiza pe Aliexpress după ce elementul este livrat.
2, taxe de Import, impozite și alte obiceiuri legate de taxe nu sunt incluse. Noi, de obicei, declara pret mai mic pe factura/factura, pentru a evita unele posibile taxe vamale sau taxe fiscale. Dacă coletul ajunge stricte inspectate de către personalizat, tu încă mai trebuie să plătească impozit pentru a șterge personalizate. Nu vom suporta taxele vamale. Dacă aveți cereri speciale, vă rugăm să ne contactați.
3, vă Rugăm să deschideți coletul la posta ofițer de prezența lui, dacă coletul deteriorat sau gol(furate), vă rugăm să întrebați la oficiul poștal pentru a oferi un document oficial, mai ales solicitării de hârtie.
1, garantia este de 12 luni. Dacă aveți orice produs de calitate problema, vă rugăm să ne contactați pentru confirmarea, vă puteți întoarce înapoi la noi pentru reparare, de înlocuire sau de restituire. Noi nu suntem responsabili pentru orice daune fizice sau daune cauzate de către cumpărător utilizarea incorectă.
2, Toate produsele returnate trebuie să fie cu ambalajul original și să ne ofere on-line număr de urmărire.
1, Ne străduim pentru a face clienții mulțumiți. Vă rugăm să lăsați-ne 5 stele feedback-ul, dacă sunteți mulțumit cu produsul sau serviciul nostru. Multumesc!!!
2, Dacă nu sunt mulțumiți când primesc ordine, sau au nevoie de orice ajutor atunci când utilizarea, vă rugăm să nu ezitați să contactați cu noi. Vă mulțumesc!

Proprietățile

Putere nominală:
Film reflectorizant 150mm*125mm
Fir sau Wireless:
HUD Accesorii
Nume De Brand:
XYCING
Dimensiunea Numele:
150mm*125mm*0.2 mm
Frecvența De Ieșire:
Nu Mucilagiu Ușor Eliminate Ecran Autocolant
Caracteristici Speciale:
Proiector De Film Reflectorizant
Masina Face:
Toate Masinile

Și cumpărătorii aleg