.

.

Y-F211C1N3 Wireless 3 Mod de 433mhz 220V Telecomanda Wireless Switch-uri de Lumină Cod de Învățare Cu 3 Receptoare Metal

Y-F211C1N3 Wireless 3 Mod de 433mhz 220V Telecomanda Wireless Switch-uri de Lumină Cod de Învățare Cu 3 Receptoare Metal

RON 102.00
RON 102.40
-0 %

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

Y-F211 A1 N3 Wireless 3 Mod de 433mhz 220 V Telecomanda Wireless Switch-uri de Lumină Cod de Învățare Cu 3 Receptoare Metal
Caracteristica de Învățare cod comutator, odată ce pierde 1 telecomanda/receptor, puteți cumpăra un nou emițător/receptor pentru a lăsa să lucreze din nou Potrivit pentru toate luminile. De economisire a energiei și de protecție a mediului performanță Stabilă și puternică pentru a rezista intervenție, nu a obstrucționat de pereți și mobilier! Ușor de instalat și simplu de utilizat.
Notă :
1.Bateria nu este inclusă ca este interzis de a fi trimise prin aer.
2. Suplimentar la distanță pentru acest produs personalizat numai 2 buc, total 3 buc telecomenzi de acest produs.
3. 220 V si 110 V este disponibil.Puteți alege tensiunea vrei.
4. Acesta va fi pornit automat atunci când puterea vine. Dacă doriți să modificați această funcție, vă rugăm să facă ordine cu acest link :
Ai nevoie de un plus de la distanță? : )
Dacă aceasta nu îndeplinește nevoie de dumneavoastră, puteți lua în considerare următoarele tipuri~!
Transport & Livrare
1.Vom trimite articole în termen de 3 zile lucrătoare după ce plata este confirmat de aliexpress.
2.Cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, comisioanele, taxele vamale și taxele pentru import al țării dumneavoastră. Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare. Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.
3.Noi de aprovizionare 3 tipuri de servicii de transport maritim, după cum urmează :
o. Expediere rapidă : DHL, UPS sau Fed Ex. Pentru mai rapid de transport maritim sau tranzacție fără probleme, vom schimba cel mai bun companie de transport maritim printre ei.
Timp Estimat De Livrare : 3-7 Zile
b. Standard de Transport maritim : EMS, e Packet (sua disponibil numai)
Timp Estimat De Livrare : 5-15 Zile.
c. Economia Transport : China Post sau Hong Kong Post Air Mail
Timp Estimat De Livrare : 15-60 Zile
Rusia : 90 de zile
4. Zonă de la distanță cost suplimentar
Costul de transport nu sunt incluse DHL, Fed Ex, UPS zonă de la distanță de cost. Dacă adresa este de zonă de la distanță, va trebui să plătească suplimentar transport.
Retur :
Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem.
Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 15 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv. Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale. În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă. Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.
Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.
Warrenty Și Întreținere
Oferim înlocuirea gratuită de 1 lună. Cumpărătorii pot solicita pentru o înlocuire în termen de 15 zile de la primirea produsului. Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur.
Oferim, de asemenea, întreținere de 12 luni. Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur. Dacă orice parte este necesar să fie înlocuit, cumpărătorul ar trebui să plătească, de asemenea, pentru costurile de părți să fie înlocuit.
Înainte de a returna produsele, vă rugăm să confirmați adresa de returnare și metoda de logistică cu noi. Dupa ce da elementele la compania de logistică, vă rugăm să ne trimiteți numărul de urmărire. De indata ce vom primi elementele, vom repara sau le schimb URGENT.
Feedback-ul
Serviciul nostru scop este "de lucru pentru a servi", oferind un hot, mulțumit și servicii grijuliu pentru client. Prin urmare, mulțumit și feedback-ul pozitiv este puterea de a îmbunătăți serviciile noastre. Dacă sunteți mulțumit cu produsul nostru, vă rugăm să ne dea de cinci stele și feedback-ul pozitiv. Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ. Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.
Despre noi.
Zhongzhan Hesunse Hardware Appliance Co., Ltd. este o formă inovatoare nou în creștere întreprindere de tehnologie, industrie și comerț de integrare, care a integrat de comutare electrice, iluminat cu LED, cercetare și dezvoltare, producție și marketing planificarea de baie accesoriu aparat de produse etc afacere împreună. Nucleul industrii sunt electrice și de iluminat, două mari domenii conexe, în virtutea exacte de poziționare strategică și de execuție excelentă eficiență, compania noastra a sărit de pe platformă nouă în mod constant.

Proprietățile

Tensiune:
110V, 220V
Tip De Element:
Switch-uri
Tip Comutator:
Control De La Distanță
Material:
Din Oțel Inoxidabil
Distanța De La Distanță:
20M în cameră, 50M în zona deschisă( depinde)
Nume De Brand:
HESUNSE
Numărul De Model:
Y-F211C1N3
Caracteristici:
Metal receptoare 3 Mod de 315mhz,220V Telecomanda Wireless
certificare:
CE
Garanție:
2 ani

Și cumpărătorii aleg