.

.

Universal A/C de completare Sub Bord Evaporator Unitate de Asamblare de Aer Conditionat Încălzire 24V 12V Mini Autobuz, Camion, Van Street Red Rod

Universal A/C de completare Sub Bord Evaporator Unitate de Asamblare de Aer Conditionat Încălzire 24V 12V Mini Autobuz, Camion, Van Street Red Rod

RON 204.88

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare


Descriere :
Aceasta este un BRAND NOU de Calitate Premium Universal sub bord vaporizatorului instalației de climatizare, destinate utilizării în adăugarea unui sistem de aer conditionat pentru un vehicul care nu au O/C din fabrica. Acesta este cel mai popular folosit în mașini clasice, rulote, și echipamente grele.
Aceasta este doar evaporator unitate. În scopul de a adăuga Un/C, vei avea nevoie de multe alte componente, cum ar fi compresorul, condensatorul, uscator de par, ventilator , o/c furtun..etc.
Caracteristică : Tensiune de alimentare : 12 V / 24 V Răcire și de Încălzire cu funcție Dublă suflanta de roți pentru volum mare de ieșire. 3 viteze ventilator comutator de control si reglabil de control al temperaturii. Ambele evaporator și supapa de expansiune sunt cuprinse în această unitate. Furtun de scurgere și hardware-ul de montare inclus. Poate fi folosit cu R134a Sau R12 O-ring accesorii
Transport :
Noi ne straduim cele mai bune noastre de a oferi cele mai fiabile, la prețuri accesibile mod de serviciu de transport maritim.Dar, uneori, livrare internațională este extrem depinde de firma de curierat și obiceiurile locale/taxe .Dacă nu primi produsul la timp, vă rugăm să ne contactați imediat pentru asistență suplimentară.Vă mulțumesc pentru înțelegere.
Toate elementele vor fi livrate în termen de 24-48 de ore de afaceri de la primirea de plată ( cu excepția sâmbătă și duminică ).
UPS de transport maritim, de obicei, durează 3-5 zile lucratoare
DHL, de obicei, durează 4-7 zile lucrătoare
EMS shipping, de obicei, durează 5-15 zile lucratoare
Plata :
Acceptam VISA , card de Credit , Mastercard , Web Money , Boleto , Qiwi wallet ..etc .
Feedback-ul :
Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră. Vă rugăm să ia 1 minut pentru a lăsa de 5 stele feedback-ul pentru a comanda. Orice nemulțumire vă rugăm să ne contactați înainte de a pleca 1-3 stele feedback-ul.
Retur :
Schimb este acceptată în termen de 7 zile de la cumparator la primirea coletului.
Dacă acest element este de defecte la primire, clientul are până la 7 zile de la data primirii pentru schimbul de unul nou.
Dacă nu sunteți complet mulțumit cu achiziția dvs., vă puteți întoarce la noi pentru un prompt de schimb sau va vom returna plata
Neutilizate/nedeschise marfa va fi creditat.
Vă rugăm să rețineți că toate achizițiile trebuie să fie returnate în termen de 14 zile de la cumpărare. NU de returnare sau de schimb vor fi acceptate după 14 zile de la data achiziționării.
Include numele dvs., adresa, produs, în timpul zilei de telefon, cum ai plătit, și dacă vi se solicită o restituire sau de schimb.
Dupa ce a revenit articol, va vom returna clientului la prețul elementului ( excluzând costurile de transport încoace și încolo ).

Proprietățile

Nume Culoare:
12 Tensiune, Tensiune 24
Tip De Element:
Instalare aer conditionat,Condensatoare & Boilere
Numele Modelului:
EBU-404-100 ( BEU 404 100 )
Caracteristici Speciale:
Rece și Căldură
Nume De Brand:
Gcfix
Înălțime Element:
5.5inch
An:
2016
Extern De Certificare De Testare:
CE
Articol Greutate:
4kg
Tip De Material:
Plastic
Lățime Produs:
13.8inch
Element De Lungime:
15.7inch
Evaporator Tip:
De răcire și de Încălzire funcție
Tensiune:
12v / 24v
Temperatura De Control Tip:
Mecanice sau Electronice
Ventilator De Control Al Vitezei:
3 Poziția
Volum de aer circulant:
440 Metri 3 / Oră
Capacitatea frigorifică:
3300 kcal/h
Fitinguri tip:
o-ring
Nume Culoare:
Negru
Producatorul Auto:
Chevrolet, citroen, Dodge, Ford, Mercedes-Benz, Toyota

Și cumpărătorii aleg