.

.

315MHz/433MHz DC12V 1CH wireless telecomanda+modul receptor receptor pentru controlul electric de blocare 1/2/3/4/5 transmițător

315MHz/433MHz DC12V 1CH wireless telecomanda+modul receptor receptor pentru controlul electric de blocare 1/2/3/4/5 transmițător

RON 28.00
RON 32.88
-15 %

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare


Dacă vrei mai mult de la distanță expeditori, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. Vă mulțumesc!
Diagrama De Cablare
control de la distanță PENTRU alimentare
"DC+" LA "+12 V"
"DC-" LA "GND"
"C" LA "GND"
"NU" PENTRU A "ÎMPINGE"
Bine ați venit la Una De-Un singur Magazin
Despre Feedback-Ul
1. Ne-am angajat la satisfacția dumneavoastră. Feedback-ul dvs. pozitiv si rating de 5 stele va fi foarte apreciat.
2. Dacă nu sunteți satisfăcut prin orice mijloace, vă rugăm să ne dea o oportunitate de a oferi o soluție adecvată. Multumesc!!!
Despre Valoarea 1. În scopul de a se asigura că veți primi comanda fara sau mai puțin impozit, vom declara ca "CADOU", cu o valoare mai mică.
2. Valoarea nu reflectă prețul total plătit sau de valoarea de piață și nu se pot aplica în țări cu diferite reguli tarifare.
3. Daca nu va place cu valoare mai mică declarație, vă rugăm să ne contactați sau de a lăsa mesaje în ordine.
Despre Garanție
1. Oferim o garanție de un an de la data achiziției originale.
2. Garanția nu acoperă defectele cauzate de cumpărător, cum ar fi abuzul, foc etc.
Despre Transport 1. Am expediat la Alixpress adresa lui NUMAI. Vă rugăm să asigurați-vă că adresa în Ali Express este compensată cu adresa de livrare înainte de a plăti. 2. În scopul de a de livrare pachetul de rapid și precis, vă rugăm să amabilitate ne-a lăsat numărul de telefon real și codul poștal, atunci când veți plăti, de apreciat! 3. Impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare. 4. Dacă adresa dvs. este la distanță de zona de DHL / FEDEX rapid de transport maritim și vrei DHL/FEDEX de transport maritim, atunci ai nevoie să plătească suplimentar 38 de zonă de la distanță de cost. Contactați-Ne 1. Dacă aveți orice întrebare, vă Rugăm să trimiteți un mesaj prin intermediul Comerțului manager. Toate mesajele vor fi răspuns în termen de 24 de ore de luni până sâmbătă. 2. Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru sau de deschidere, dispute, vom lucra cu tine pentru a rezolva orice probleme.

Proprietățile

Direcția:
Nici unul
Modul De Securitate:
Fail Safe
Nume De Brand:
OBO MÂINI
Numărul De Model:
SL312-1
Locul de Origine:
Guangdong, China (Continentală)
Distanța:
Max de până la 50m
Tip:
telecomanda wireless
Cerere pentru:
ușa sistem de control acces
Tensiune de lucru:
DC12V
Curent Max:
10A
Frecvența:
315MHZ/433mhz
Aplicabile:
Singur usi
Canal:
1

Și cumpărătorii aleg