.

.

Freezeframe Burtă Tuck în condiții de Siguranță Slabire crema de Ardere a GRASIMILOR Crema imita corpul muscular crema de masaj aplatiza burta pentru persoană leneș

Freezeframe Burtă Tuck în condiții de Siguranță Slabire crema de Ardere a GRASIMILOR Crema imita corpul muscular crema de masaj aplatiza burta pentru persoană leneș

RON 399.60

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare


Freezframe - Australia Numărul 1 multi-premiat brand cosmeceutical.
TERMOGENIC CORP CREME CONTUR IMITA EFECTUL DE A EXERCITA DESCOPERI DESCOPERIRE DE ARDERE A GRASIMILOR CREMA CARE VĂ POATE AJUTA SĂ AVEȚI UN ABDOMEN PLAT, FARA DIETE SAU EXERCITII FIZICE.. ȘI DE A AJUTA PENTRU A ÎMBUNĂTĂȚI REZULTATELE DACĂ SUNTEȚI EXERCITAREA!
Pentru prima dată, o crema a fost dovedit clinic pentru a activa termogeneza, și imita tonifiere musculara efectul de a exercita . De fapt, studiile au arătat BURTĂ TUCK aplatizate burțile mai bine decât să-și exercite!
Descriere Produs
La om leneș mod de a o flata, mai abdomen tonifiat
Acest lucru este pentru fete și băieți. Descoperirea toți am fost de așteptare pentru. La om leneș mod de a o flata burta caută, și eu unul nu ar fi putut fi mai incantati!
În această săptămână vede comunicat de la nivel mondial de BURTĂ TUCK - prima crema de corp care a fost dovedit clinic pentru a activa thermogenisis. Poți chiar să-ți simt pielea de căldură cu acest incredibil de crema. Entuziasmul singur este suficient pentru a face să vă las câteva kilograme!
Nu numai că, aceasta este, de asemenea, dovedit clinic pentru a imita tonifiere musculara efectul de a exercita. Exercitarea într-un tub? Acum, că e un membru voi semna pentru orice zi!
Studiile clinice au arătat BURTĂ TUCK active aplatiza burta mai bine decât să-și exercite!
Dacă credeți că acest lucru este doar un alt conturare a corpului crema, cred din nou. Niciodată înainte are o crema fost dovedit clinic pentru a activa termogeneza. Ce înseamnă asta? Dacă înseamnă că căldura generată de cream poate de fapt face sa arati ca te-ai ars de fond al sistemului flab.
Într-un studiu clinic, pielea de căldură măsurat mai mult de 1 grad mai mare după aplicarea cremei. Asta e o veste mare.
Și pentru a adăuga la vizibil efect de slabire, un nou incredibil marin peptide derivate dintr-o rară adâncime burete, a fost dovedit clinic pentru a face pielea să apară mai stricte și mușchii apar mai tonifiat.
Și dacă tu crezi că e interesant (și eu știu să fac), atunci aveți de gând să fie chiar mai impresionat de reducere rezultate din studiile clinice în care..
Participanți la proces au văzut până la 10,9 cm, redus de la abdomen contururi!
Nu, asta nu a fost o greșeală de tipar. Cele mai bune rezultate din 2 studii clinice au arătat până la 9 cm reducere vizibila a abdomenului, la 28 de zile, și până la 10.9 cm la 56 de zile. Asta e doar 6 săptămâni. Imaginați-vă diferența de vara!
Ce crezi că s-a întâmplat?
S-ar putea crede că cele mai bune două rezultate au fost obținute în grupuri care au exercitat. Dar ar fi greșit.
Grupul 2, care au aplicat BURTĂ TUCK activă de două ori pe zi au avut rezultate mai bune decât cele din Grupa 1, care a exercitat de două ori pe săptămână.
Care a mai întâmplat niciodată în istoria de corp creme contur! Dar rezultatele au fost chiar mai interesant atunci când..
Abdominoplastie sporit efectul de exercițiu pentru cele mai bune rezultate
Asta-i drept; Grupa 3 obținut cele mai bune rezultate, ca ingredient activ în BURTĂ TUCK impulsionat de tonifiere musculara activitate realizată prin exercițiu. Doar uita-te la cum tonifiat abdomenul este la a 56-a zi de BURTĂ TUCK plus exercitii fizice. Dacă astea sunt rezultatele, poate că nu va fi atât de leneș mai. Marind rezultatele de exercițiu este un stimulent suficient pentru mine!
TUCK BURTĂ are, de asemenea, a fost dovedit clinic pentru a face coapse și partea superioară a brațelor arata mai subtire si mai tonifiat!
Mereu am spus că o imagine spune o mie de cuvinte, astfel încât să ia o privire la coapsa decalaj de testare de mai jos pentru a vedea pentru tine diferenta BURTĂ TUCK poate face la partea superioară a coapselor. Doar imaginați-vă, nu mai transpirat coapsei freca în timpul verii!
DIRECȚII :
Se aplică zilnic, dimineața și seara, într-o circulară, mișcare în sus. Abdominoplastie se absoarbe rapid, dar este întotdeauna mai bine să așteptați un minut sau două înainte de a se îmbrăca. Pentru cele mai bune rezultate, se aplică imediat după duș sau baie. AVERTIZARE :
Numai pentru uz extern.
Dacă apare o iritație a pielii, se întrerupe utilizarea.
1.Am expediat în întreaga Lume, cu excepția APO/FPO
2.Elementele sunt expediate din China folosind par Avion, ajunge la cele mai multe dintre țările în termen de la 10 la 20 de
zile lucrătoare. Rusia-un anumit domeniu nevoie de 60 sau 90 de zile. Timpul de livrare depinde de
de destinație și de alți factori, aceasta poate duce până la 20-40 zile lucrătoare.
3.Alte speciale, produsul se va trimite prin adecvat mod de transport maritim .
1.Îmi pare rău că nu facem o rambursare dacă vă schimba doar mintea ta și decideți că nu doriți să le. Vă rugăm să se gândească cu atenție înainte de a comanda.
2.Vom restituire sau de schimb pentru defect sau deteriorat bunuri. Nu vom rambursa pentru prejudiciile cauzate de către client. Produsele trebuie să fie returnate în termen de 10 zile de la primirea cu ambalajul original.

Proprietățile

Utilizarea:
Corpul
Tip De Element:
Crema
Țara/Regiunea de Fabricație:
Australia
Gen:
Unisex
Nume De Brand:
YourLove
Numărul De Model:
Slăbire Creme
Caracteristică:
slăbire
NET WT:
100g
Origine:
Australia
feature1:
de ardere de grăsime smântână
Caracteristică:
Slăbire Creme
Avantaj:
face coapse si brate superioare se uite mai subtire
Funcția:
imita musculare aplatiza burta
Potrivit pentru:
persoană leneș
function1:
Accelera arderea grasimilor
function2:
flata mai abdomen tonifiat
categorie:
crema de masaj corporal
function3:
Crește elasticitatea pielii

Și cumpărătorii aleg