.

.

James Bond Set De 3 Autocolante - Mare Autocolant Perete. Multe culori Noi de Vinil de Perete Decal

James Bond Set De 3 Autocolante - Mare Autocolant Perete. Multe culori Noi de Vinil de Perete Decal

RON 50.00
RON 55.96
-11 %

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare


Bine ati venit la magazinul nostru prietenul meu,Dacă vă place magazinul nostru,vă rugăm să adăugați magazinul nostru.
James Bond Set De 3 Autocolante - Mare Autocolant Perete. Multe culori Noi de Vinil de Perete Decal Personalizate orice culoare, orice dimensiune, orice design. vă rugăm să lăsați un mesaj pentru a ne sau trimite e-Mail la noi.
CAIETUL de sarcini
Material : Non-toxi, de mediu prietenos PVC ,VINIL Dimensiune de fiecare autocolant : Mic 100cm înălțime / 39" Mediu 130cm inaltime / 51" Mare 150cm înălțime / 59" X-Large 170cm inaltime / 67"
Implicit culoare : Negru+Rosu
Personalizate : Da
CARACTERISTICĂ
1.Fiecare decal este fabricat de înaltă calitate, auto-adeziv rezistent la apă și la vinil.
2.Noastre de vinil este evaluat la ultimii 6 ani în aer liber și, practic, pentru totdeauna în interior.
3.Etichetele pot fi aplicate la orice curată, netedă și suprafață plană. Pune-le pe pereti, usi, ferestre - oriunde doriți!
4.Mult mai rapid, mai curat și mai ușor decât pictura.
5.Utilizați diferite autocolante și culori pentru a crea un design unic!
EFECTUL SHOW
Clasic elegant caracteristicile Agent 007 au fost strălucit conservate în această uimitoare de arta de perete. Sexy si elegant, acest design va adăuga factorul wow pentru casa ta sau la locul de muncă. Atenția la detalii frumoase și de înaltă calitate de vinil nu va va dezamagi, cu o aplicare usoara, durabilitate și eliminarea în condiții de siguranță în timpul unui uscător de păr. Un minim de efort aduce satisfacție maximă cu acest vinil autocolant. Perfect pentru orice suprafete netede cum ar fi pictat pereti, ferestre, mobilier, sau în aer liber, pe masini, barci. Rezistent la intemperii vinil oferă oportunități de a aplica acest design unde doar cerul este limita. Alege ta în dimensiuni și culori pentru a se potrivi dvs. de proiect de decorare.
Imaginile nu arată neapărat dimensiunea reală a elementului, ele sunt doar pentru afișare, vă rugăm să verificați dimensiunea documentului.
Pachetul Inclus(caietul de sarcini : 2 buc) : 1 x perete autocolant + 1x filmul de transfer
1 inch =25,4 mm=2.54 cm
Vă rugăm să verificați primirea de informații,lasă-ți numele complet, adresa completă și numărul de telefon complet atunci când plasați comanda, în caz contrar, mărfurile poate întors înapoi de la oficiul poștal la oficiul poștal local. Și nu vom plăti pentru costul de transport pentru reexpedierea mărfurilor.
Vă rugăm să lăsați un mesaj pentru mine atunci când plasați comanda,lasă-mă Să știu ce culoare ai nevoie
Cumpărătorul FAQ : 1. Cât timp va livra pe comanda? R : Bună ziua, în condiții normale, trei zile de livrare. 2. Cât de des voi primi produsul? O : Buna ziua, va fi servit în perioadă de angajament, în general 7-35 zile lucrătoare (cu excepția speciale de țări). 3. Nu am primit în timp angajament produsului, cum fac? R : Bună ziua, dacă în intervalul de timp promis, nu a primit, și vă voi oferi o rambursare completă, nu va suporta pierderea, vă Rog, nu vă faceți griji. 4. Am primit un produs deteriorat, cum pot face? A : produsele se supună strict de ambalare, în condiții normale nu este deteriorat, dacă produsul este deteriorat, va vom oferi o rambursare completă, vă Rugăm să nu vă faceți griji. Dacă aveți orice alte întrebări, vă rugăm să ne contactați, și suntem bucuroși să vă servească.

Proprietățile

Clasificarea:
Pentru Frigider,Pentru Evacuare A Fumului,Pentru Cabinet Aragaz,Pentru Placi,Pentru Perete,Toaletă Autocolante,Mobilier De Autocolante,Panou Comutator Autocolante,Etaj Autocolante,Autocolante Fereastră
Stil:
Clasic
Nume De Brand:
POOMOO
Caietul de sarcini:
Single-piece Package
Model:
Avionul De Perete Autocolant
Scenarii:
Perete
Tema:
Portret
Numărul De Model:
RS100
Material:
PVC
Culoarea implicită:
Negru+Rosu
Costom culoare:
Da
Costom Dimensiune:
Da
De Dimensiuni Mici:
100cm înălțime / 39
de dimensiuni medii:
130cm inaltime / 51
De Mari Dimensiuni:
150cm înălțime / 59
X-dimensiune mare:
170 cm înălțime / 67

Și cumpărătorii aleg