.

.

ALAMĂ Alamă Cupru Pur Bunicul Bun Noroc CHINEZĂ TRESTIE de zahăr NEGRU CIVILIZAȚIE a LEMNULUI BASTON baston CÂRJĂ de COLECTIE VECHI

ALAMĂ Alamă Cupru Pur Bunicul Bun Noroc CHINEZĂ TRESTIE de zahăr NEGRU CIVILIZAȚIE a LEMNULUI BASTON baston CÂRJĂ de COLECTIE VECHI

RON 78.00
RON 152.00
-49 %

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare


Material : Cupru
Pur Cupru Alama vechi Bunicul Bun Noroc baston Cap
Se poate potrivi Lobular lemn de santal roșu Stick de Mers pe jos
bine ati venit la magazinul meu
Despre noi
În magazinul meu, acolo sunt multe obiecte care sunt în așteptare pentru tine, în principal angajate în valoarea externă de o colecție de bronz, portelan, argint, cloisonne, echipamente militare, statui Budiste, Budist consumabile și accesorii, cum ar fi vechi de familie ornamente meserii. Voi încerca meu cel mai bun pentru a le oferi unul câte unul și bun venit să se alăture competiției și încrederea comanda !
Aici este un chinez fengshui bronz avere bani yuanbao Cal Trage varza norocos statuie , este în stare bună, și a fost creat de către meșteșugari calificați în stil tradițional, cu amendă de mestesuguri . Aceasta este o mare bucată de colecție valoroasă, un valoros personale modifica sau un foarte bun cadou. manopera este foarte bine cu incredibil de detaliere. Nu ratați această șansă de a obține-l .Vă doresc mult noroc!
Politicile
Toate elementele se califică pentru 30 de zile garanție de satisfacție, dacă nu se specifică altfel în lista de produse. Toate produsele sunt garantate pentru a fi în brand nou starea de lucru de la primirea de cumpărare. Dacă există orice probleme sau dacă nu sunteți 100% mulțumit cu elementul, vă rugăm să ne contactați imediat, astfel încât să putem oferi o înlocuire sau de restituire a elementului.
NOTĂ : Toate produsele returnate trebuie să fie în ambalajul original cu toate accesoriile, actele și conținutul inițial trimis cu element. Daunele cauzate de către cumpărător nu vor fi acoperite de această politică.

Proprietățile

Stil:
Retro și Nostalgic/Mobilier Vechi
Nume De Brand:
HUARONGKANGYOU
Material:
Cupru
Tema:
Animale

Și cumpărătorii aleg