.

.

Șină Din LED-uri AC 200-450V 0-100.0 Un voltmetru ampermetru de afișare de putere activă și de putere factorul de timp, contor de Energie tensiune de curent

Șină Din LED-uri AC 200-450V 0-100.0 Un voltmetru ampermetru de afișare de putere activă și de putere factorul de timp, contor de Energie tensiune de curent

RON 54.60

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare


NOI PPRODUCT
Măsura :
1. AC Tensiune de V
2. Curent AC O
3. Puterea activă W
4. Energie electrică Kwh
5. De energie electrică cumulat h
6. Factor de putere
7. Resetare la zero. Apăsați pe SAM CK pentru 5 secunde, energie Electrică și energie Electrică din cumulativ se va reseta la zero.
Șină DIN multifuncțional Digital pentru măsurarea tensiunii AC, curent AC, factor de putere, putere activă, energie electrică și energie electrică cumulat.
Indicatori Tehnici
1. Precizie : 1%±2 cuvinte
2.Modul de afișare : AC tensiune și la factor de putere utilizat patru led-ul roșu de 0,31-inch
AC curent electric și energie cumulată de utilizare timp de cinci led-ul roșu de 0,31-inch
Putere activă, energie electrică utilizați cinci led-ul verde de 0,31-inch
3.Gama : AC tensiune : AC 200-450 V
AC 0.0-100.0-O ( când semnal de măsură mai mici decât 100 A, precizia este de 0,01-O, atunci când măsura
semnal mai mare decât 100 A, precizia este de 0,1 O, precizia auto-schimba)
Putere activă : 0.0-30000 W ( măsura tensiune AC 80.0 - 300.0 V )
0.0-45000 W ( măsura tensiune AC 200.0 - 450.0 V )
Energie electrică : 0.000-99999kwh
De energie electrică cumulat : 0.00 - 999.59 h
Factor de putere : 1.000-0.000
4.Viteză : de 2 ori pe secundă
5.Dimensiuni : 54*80*64
6.Instalare : Șină Din
Metoda De Aplicare
1.Conectați măsurare tensiune 1 și 2 terminale.
2.Conexiuni de metru interne cu transformator de curent ca în figura 1. Face firul prin gaura din metru și direcția ales în mod arbitrar.
3.Atunci când puterea pe, contorul va afișa rezultatul măsurat de tensiune AC (V), curent ALTERNATIV (O) și de putere activă (W)și corelativ led-ul rosu se va aprinde.
4.Atunci când apăsați butonul de SAM CK (privind dreptul de metru) în jos, contorul se va schimba pentru a afișa rezultatul măsurat a factor de putere (cosΦ), energie electrică cumulat (h) și energie electrică (kwh) și corelativ led-ul rosu se va aprinde.
5.Atunci când apăsați butonul de SAM CK jos din nou, contorul va afișa rezultatul măsurat de tensiune de curent ALTERNATIV, de curent ALTERNATIV de curent și de putere activă.
6. Atunci când alimentarea este oprită, contorul poate salva valoarea de energie electrică și de energie electrică cumulat, și du-te pe cumulând datele atunci când contorul de energie din nou.
7.Atunci când contorul este afișarea de energie electrică, aveți posibilitatea să apăsați în jos butonul de SAM CK ultimul timp de cinci secunde, apoi energie electrică și de energie electrică cumulat va fi zero și începe să cumuleze când eliberați butonul.
Transport :
Am expediat în întreaga Lume, cu excepția APO/FPO .
Elementele sunt expediate din China folosind par Avion, ajunge la cele mai multe dintre țările în termen de 10 până la 20 de zile lucrătoare.
Timpul de livrare depinde de destinație și de alți factori, aceasta poate duce până la 20 de zile lucrătoare
De remarcat : Fedex Poate percepe taxe de manipulare în țara dumneavoastră, noi nu suntem responsabili pentru aceste comisioane.
Plata :
Metoda de plată pe Aliexpress Verifica aici
Garanție :
12 luni de Garanție. Cumpara cu incredere!
Dacă nu sunteți mulțumit atunci când primiți articol, vă rugăm să returnați-l în termen de 14 zile pentru o inlocuire sau banii inapoi. Vă rugăm să contactați-mă înainte de a reveni.
Dacă elementul este defect, în 3 luni, va Vom trimite un înlocuitor fără încărcător suplimentar, sau oferta de rambursare după ce vom primi elementul defect.
Dacă elementul este defect, după 3 luni, puteți trimite-l înapoi la noi. Vă vom trimite unul nou după ce a primit elementul defect. Dar trebuie să plătească taxă suplimentară de transport
Alte Politici :
Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import.
Vom lăsa FEEDBACK-ul POZITIV de la primirea de plată. Vă rugăm să ne contactați dacă nu sunteți mulțumit cu elementul după ce-l primească.
Toate e-mailurile vor fi răspuns în termen de 1 zi lucrătoare. Dacă nu primiți răspunsul nostru, vă rugăm să re-a trimis e-mail și vă vom răspunde la tine cât mai curând posibil.
Cumpărător Serios Numai! Vă rog să vă puneți licitați doar dacă sunteți de acord cu toți termenii

Proprietățile

Dimensiuni:
54*80*64
Temperatura De Operare:
Normal
Clasa De Precizie:
1%+-2 cuvinte
Numărul De Model:
DM
Tip Display:
Numai Digital
DIY Consumabile:
Electrice
Nume De Brand:
TOMZN
Alimentare:
AC
Gama De Măsurare:
200-450V, 100A

Și cumpărătorii aleg