.

.

50cm x 300cm Negru Inchis Geamul Mașinii Tentă de Film de Sticlă VLT 5% Rola 1 PLY Auto Auto Casa Comerciale Protectie Solara Vara

50cm x 300cm Negru Inchis Geamul Mașinii Tentă de Film de Sticlă VLT 5% Rola 1 PLY Auto Auto Casa Comerciale Protectie Solara Vara

RON 30.00
RON 39.96
-25 %

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare


Caietul de sarcini : Culoare : Negru Profund Grosime : 1.2 mil Dimensiune(Lx l) : 50*300cm Transmisie a Luminii Vizibile : 5% Constructii : 1ply în condiții de Siguranță, Anti-explozie, bloc de Soare efect. Creative complet zilei spațiu de confidențialitate de a Ajuta a salva costurile de energie și de a menține Mașina, Camere sau birouri de Cooler. Instrucțiuni de instalare : Înainte de a lipi, trebuie să curățați fereastra, nu orice reziduu de ulei și impurități. Folosind hârtie gumată pentru a instala, apoi se taie filmul la o dimensiune adecvată. După lipire, filmul ar trebui să fie în picioare la 7 ore în condiții de fără forță externă care să asigure hârtie gumată complet poate lipi de fereastră
Plata
1. Puteți face plata prin Moneybookers, Visa, Master Card și banca de transfer, sau selectate de carduri de debit.
2. CUMPERI MAI MULT, SALVA MAI MULTE! Mai mult de a cumpăra, la preț mai mic, veți obține!
3. Cumpărătorii TREBUIE să facă plata în termen de 5 zile. Dacă aveți probleme cu privire la efectuarea plății, vă rugăm să ne contactați sau aliexpress.com pentru asistență.
Transport
1.Suntem fericiți să accepte comenzi din Europa, america de Nord, Australia și alte țări, anumite țări se pot aplica restricții.
2.Coletul va fi livrat la tine prin scrisoare par Avion, care durează, în general, 12-45 de afaceri de zile (week-end nu este inclus) pentru a livra pe mâinile tale.
3.Vă rugăm să permiteți-peste 48 de ore de pregătire pentru expediere, deși, de obicei, articol trimis în termen de 48 de ore după ce plata este confirmat.
4.Oferim transport combinație pentru cumpărătorul care a comandat mai mult de un articol o dată de pe același site, pentru a salva o parte din poștale.
5.Noi nu va fi responsabil pentru pierderea element pentru adresa gresita sau nelivrată.
6. Dacă nu e din cauza defecte ale produsului în sine, cumpărătorul ar trebui să plătească reveni și retrimite taxa de transport.
7. Toate coletele vor fi revendicat drept "Cadou", și vom încerca întotdeauna cele mai bune pentru din punct de vedere Legal Reduce taxele de import (sau GST sau T. V. A. sau alte Taxe). În cele mai multe cazuri, nu este nici datorie de plătit. Cu toate acestea, orice costuri suplimentare generate de vămuire trebuie să fie suportate de către client.
Garanție
1. 12 luni Garanție de Producător pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și utilizat în mod abuziv după primirea)
2. Produsele defecte Trebuie să FIE raportate și returnate la noi în perioada de garanție (si ambalajul original).noi vă va oferi o adresă de retur. Între timp, vă rugăm să ne spuneți ce defectul este de a elimina utilizarea necorespunzătoare.
3. Taxă de retur trebuie să fie responsabil de cumpărător.
Client service
Noi menținem standarde înalte de excelent și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților.Feedback-ul este foarte important pentru noi. Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, va rugam sa ne lăsați un feedback pozitiv(5 stele). Vă rugăm să ne contactați Imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.

Proprietățile

Tip De Element:
Fereastra Folii & Protectie Solara
Numele Modelului:
F317
Ultraviolete Rata De Blocare:
20%-40%
transmisie:
10%-20%
Dimensiune:
0.5*3m
Fereastra De Folii Tip:
Geam Lateral De Protecție Solară
Articol Greutate:
140g
Lățime Produs:
0.5m
Nume De Brand:
AUMOHALL
Extern De Certificare De Testare:
CCC
Caracteristici Speciale:
Protectie Solara
Element De Lungime:
3m
Poziția:
Partea Parbriz
Nume Culoare:
Negru
Izolare Termică Rata:
40%-60%
vlt:
5%
Grosime:
1.2 mil

Și cumpărătorii aleg