.

.

De înaltă Calitate 2017 Oficial Dimensiune 5 Minge de Fotbal PU Granule rezistente la Alunecare fără Sudură Meci de Antrenament cu Mingea de Fotbal Echipament de Fotbal

De înaltă Calitate 2017 Oficial Dimensiune 5 Minge de Fotbal PU Granule rezistente la Alunecare fără Sudură Meci de Antrenament cu Mingea de Fotbal Echipament de Fotbal

RON 67.00
RON 111.92
-40 %

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare


De înaltă Calitate 2017 Oficial Dimensiune 5 Minge de Fotbal PU Granule rezistente la Alunecare fără Sudură de Formare Meci de Fotbal, Mingi de Fotbal Echipament de
Minge de mărime 4
Circumferinta : Aproximativ 63cm Greutate : 350-400g
Dimensiune 5 minge
Circumferinta : Aproximativ 69cm Greutate : 400-450g
Nota ! Vă rugăm să rețineți dimensiunea mingea în culoarea de afișare. Dacă aveți orice alte întrebări cu culoare sau dimensiune, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.
1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL . (Cu excepția unor țări și APO/FPO) 2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.
3. Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.
4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.
5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timp de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.
6. Dacă nu ați primit orderafter de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmări comanda dumneavoastră și de a lua înapoi la tine ASAP. Scopul nostru este satisfactia dumneavoastra!
7. Timp De Livrare :
1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și de 30 de zile de la data primirii. În cazul în care elementul este în posesia ta mai mult de 7 zile, acesta va fi considerat utilizat și NU VOM ISSUEA RESTITUIRE SAU de ÎNLOCUIRE pentru tine. NU există EXCEPȚII! Costul de livrare este suportat de către vânzător.
2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și ID-ul comenzii.
3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la aliexpress. SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.
4. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate. 1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire). Accesorii vin cu o garanție de 3 luni. 2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil). Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră. NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O
GARANȚIE EXPIRAT.
Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe aliexpress! Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul este foarte important. Va fi apreciat foarte mult dacă ne lăsați un feedback pozitiv. Vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem efectua până satisfactia dumneavoastra.
Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele! Vă mulțumim pentru a face afaceri cu noi!

Proprietățile

Material:
PU
Gonflabile:
Da
Nume De Brand:
Linxport
Derivat De Serie:
Fotbal
Numărul De Model:
XJ
Aplicabile Oameni:
Bărbați, femei, adulți, copii, teenages, studenți, liga, echipa
Dimensiunea Mingea:
Dimensiune 5
culoare:
Portocaliu, Rosu, Albastru, Galben, Violet
Caracteristică:
De înaltă calitate, moale la atingere, rezistenta la uzura, super etanseitate la aer, aluneca-re
Locul aplicabile:
gazon

Și cumpărătorii aleg