.

.

10mm-75mm personalizate metalice de aur și argint panglică logo-ul de grosgrain panglică decor de craciun/ziua 100yards/lot

10mm-75mm personalizate metalice de aur și argint panglică logo-ul de grosgrain panglică decor de craciun/ziua 100yards/lot

RON 162.00
RON 182.00
-11 %

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare


Descriere Produs
Imprimarea panglică, Min ordine : o rolă =100 yard =91 metru
Afla Mai Multe Despre Acest Produs
Vă rugăm să rețineți informațiile în funcție de stil,
noi vă va oferi un design termen de 24 de ore

Proba diagrama
Produs personalizat atenție Normele Acest produs este un produs personalizat, nu divizat de vânzare cu amănuntul, un pregătiți-vă pentru una, două volume de ordinul 2. O Rola de panglică = 100 m = 91.4 m = 9140 cm. Vă rugăm să faceți clic pe paleta de culori pentru a selecta culoarea corespunzătoare din panglică (afișare diferite de culoare și culoarea de afișare va fi ușor diferite, vă rugăm să prevaleze în natură). Culoarea de conținut pot fi imprimate ușor inegale sau ușor prin fundal, în cazul în care culoarea ușor diferite este un fenomen normal, mai ales galben și alb și relativă culoare. Aur și argint nu se poate realiza pe suprafața translucidă efect de cristal,vă rugăm să selectați trei-dimensional frige aur și argint proces. Produse personalizate folosind ecran de imprimare, imprimare modele poate fi un pic de umbra, superioare și inferioare poziție o ușoară abatere sau o ușoară grosimea liniei, panglica în interiorul articulațiilor și alte probleme inevitabile.Vă mulțumesc pentru înțelegere. Datorită procesului de producție și geografice diferență , personalizat-a construit bugetul este : termen de 7-10 zile lucrătoare după confirmarea electronică proiectul de livrare în termen de aproximativ 1 saptamana pe drum de sosire. Vă rugăm să cu atenție confirmat înainte de a depune proiectul electronic : Panglica de material, lățime, text și alte detalii importante de informații, după ce a confirmat cu clienții. Dacă există o greșeală în ordine, aveți nevoie de a re-se achită costul integral. Produse personalizate fără probleme de calitate (procesul menționat mai sus defecte nu poate fi o problemă de calitate) nu de rambursare,vă Mulțumim pentru înțelegere!
Cu excepția problemele de mai sus,dacă nu au alte evidente de calitate eroare, vă rugăm să contactați magazinul de la re-imprimare, magazinul va prompt follow-up prelucrare.

Haosihui cadou Co.,Ltd înființată în 2000,este una dintre cele mai reputate imprimare panglică fabricarea în china,Suntem specializati in fabricarea de diferite tipuri de personalizat panglică.Fabrica noastra este situat în Hangzhou,Zhejiang China,care are automate de echipamente de imprimare și profesionale echipa de producție,de imprimare profesionale și personalizate panglică pentru tine.

Proprietățile

culoare:
10mm, 13mm, 16mm, 19mm, 23mm, 26mm
Tip De Produs:
Panglici
Nume De Brand:
haosihui
Tesatura Tip:
Grosgrain
Numărul De Model:
LG-21
Material:
Poliester / Nailon
Technics:
Tipărite
Stil:
Dublu Fata
Model:
personalizate
Lățime:
10mm-75mm
Lățime:
10mm-75mm
Procesul tipărite:
Frige panglică
logo-ul:
personalizate

Și cumpărătorii aleg