.

.

24buc Întregul Set Pentru Cokin P Seria Noua de 24 De Culori Piața Absolvit si Plin de Culoare Lentila Filtru aparat Foto Pentru Nikon Canon Rebel SLR DSLR

24buc Întregul Set Pentru Cokin P Seria Noua de 24 De Culori Piața Absolvit si Plin de Culoare Lentila Filtru aparat Foto Pentru Nikon Canon Rebel SLR DSLR

RON 96.00
RON 119.96
-20 %

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare


24buc Întregul Set Pentru Cokin P Seria Noua de 24 De Culori Piața Absolvit si Plin de Culoare Filtru pentru Lentile Pentru Camera foto Pentru Nikon Pentru Canon Rebel SLR DSLR
Digital fotografi Profesioniști și amatori dornici de valoare foarte prime capta cât ei știu bine că orice software de manipulare ar duce la o pierdere de calitate a imagini lor. La fel socotesc că multe dintre COKIN efecte pot fi produse pe calculator, indiferent de performanța software-ului. Acest lucru este valabil, cu toate efectele legate de lumina de management (polarizarea luminii, lumina, echilibru, control luminozitate, etc) în cazul în care calitatea imaginii este pe deplin referitoare la lumina de expertiză la data de fotografiere.
Acesta este motivul pentru cele mai multe dintre ele acum combina utilizarea acestor filtre cu munca de post-producție. Filtre oferă nu numai un sprijin indispensabil, dar permite, de asemenea, o cantitate considerabilă de timp de economisire în post-producție software-ul de locuri de muncă.
Caracteristici
Lumină de Control și culori direct pe prime imagini în momentul fotografierii;
Păstrați calitatea imagini fără excesiv post-productie de muncă;
Crea efecte specifice de economisire de timp pe computer.
Același filtru pentru toate lentilele de contact doar prin înlocuirea adaptorului gurii de inel.
Acest element trebuie să lucreze cu inel adaptor și suport .
Roti, tobogan, decentre în toate direcțiile pentru mai multă precizie și creativitate.
Observație : patrat culoare lentile cu filtru pentru COKIN seria P este de tip hard nu soft tip.
Culoare : 24 Culori
greutate : 17g/bucata
Pachetul inclusiv :
1x Filtru ND2 1x G. Filtru ND2
1x Filtru ND4 1x G. Filtru ND4
1x Filtru ND8 1x G. Filtru ND8
1x ND16 1x G. ND16 Filtru
1x Albastru, 1x Filtru Absolvit Filtru Albastru
1x Filtru Portocaliu 1x Absolvit Filtru Portocaliu
1x Maro Filtru 1x Absolvit Filtru Maro
1x Roz, 1x Filtru Absolvit Roz Filtru
1x Filtru Roșu 1x Absolvit Filtru Roșu
1x Green Filtru 1x Absolvit Filtru Verde
1x Filtru Galben 1x Absolvit Filtru Galben
1x Violet Filtru 1x Absolvit Filtru Violet
4 x 6 buc Sac
Plata
Puteti plati prin moneybookers, Visa, Master Card, transfer bancar, sau plata cu anumite carduri de debit.
CUMPARA MAI MULTE, DE A SALVA MAI MULT. Mai mult de a cumpăra, la preț mai mic, veți obține.
Cumpărătorii TREBUIE să plătească în termen de 5 zile. Dacă aveți probleme la efectuarea plății, vă rugăm să ne contactați sau aliexpress.com pentru asistență.
Transport
Suntem fericiți să accepte comenzi din Europa, america de Nord, Australia și alte țări, anumite țări se pot aplica restricții.
Coletul va fi livrat la tine prin scrisoare par Avion, care, în general, durează 12 sau 25 zile lucratoare (week-end nu este inclus) pentru a livra pe mâinile tale.
Vă rugăm să așteptați până la 48 de ore de pregătire pentru expediere, deși, de obicei, elementul trimite în termen de 72 de ore după ce plata este confirmat.
Oferim transport combina pentru cumpărătorul care a ordonat mai mult decât un produs-o dată timp de la același site, pentru a salva o parte din poștale.
Noi nu va fi responsabil pentru pierderea element pentru adresa gresita sau nelivrată.
Vom încerca întotdeauna cele mai bune pentru din punct de vedere Legal Reduce taxele de import (sau GST sau T. V. A. sau alte Taxe). În cele mai multe cazuri de transport maritim, nu este nici datorie de plătit. Cu toate acestea, dacă orice costuri suplimentare generate de vămuire trebuie să fie suportate de către client.
Garantie 12 luni este Fabricarea de Garanție pentru un produs defect (excluzând elementele deteriorate sau utilizate în mod abuziv după primirea)
Produsele defecte Trebuie să FIE raportate și returnate la noi în perioada de garanție (si ambalajul original). noi vă va oferi un randament de IDENTITATE.Între timp, vă Rugăm să ne spuneți ce defectul este,pentru a elimina utilizarea necorespunzătoare.
Taxă de retur fi responsabil de cumpărător.
Client Service
Noi menținem standarde înalte de excelenta depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților. Feedback-ul este foarte important pentru noi.Vă rugăm să ne contactați Imediat ÎNAINTE de a ne da feedback-ul negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.

Proprietățile

Pachet:
Da
Numărul De Model:
24 De Culori Piața Absolvit
Nume De Brand:
ikacha
Tip:
Plin De Culoare Lentila Filtru
Model:
24 De Culori Piața Absolvit
Model 1:
Plin De Culoare Lentila Filtru
culoare:
ND2 ND4 ND8 ND16 Albastru Verde Portocaliu Roz Rosu Galben Violet Maro

Și cumpărătorii aleg