.

.

Fabrica de Promovare CCD Reverse camera auto retrovizoare cu Camera auto cmera pentru sony ccd Nissan Almera 2013/TEANA TIIDA/ Sylphy Altima

Fabrica de Promovare CCD Reverse camera auto retrovizoare cu Camera auto cmera pentru sony ccd Nissan Almera 2013/TEANA TIIDA/ Sylphy Altima

RON 42.00
RON 46.32
-9 %

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

Fabrica de Promovare CCD Reverse camera auto retrovizoare cu Camera auto cmera pentru sony ccd Nissan Almera 2013/TEANA TIIDA/ Sylphy Altima Lentile unghi : 170 grade rezistent la apa 1/3 ccd de înaltă definiție, Toate mașină de camera retrovizoare vor fi testate 100% si pachet foarte bine înainte de a trimite la tine! Specificatii : Revers Imagine/Imagine în Oglindă Sprijin Noaptea Versiune,Utilizați originale de înmatriculare lampa rezistent la apa IP : IP68 Distanța de referință linii TV Sistem : NTSC/PAL(*daca este nevoie AMICE,vă rugăm să lăsați un mesaj pentru noi) număr Efectiv de Pixeli : NTSC : 728*582(PAL : 728*512) Vezi Angel : 170 Rezolutie Orizontala(linii TV) : 480 TV Linii Iluminare Minima : 0.6 Lux/F1.2 Consum de Curent : Max 120m A Alimentare : DC12 V temperatura de Lucru : -20 ° C~70 ° C,Max Rh95% temperatura de Depozitare : -40 ° C~80 ° C,Max Rh95% Produs Include : 1 x Masina de Backup Vedere din Spate aparat de Fotografiat 1 x Cablu de Alimentare 1 X Cablu RCA Cum pentru a Instala : (1) Scoate-ti stoc de inmatriculare lumina de la spate de masina ta. (2) Repara aparatul de fotografiat pentru a în cazul în care stocul de înmatriculare lumina a fost. (3) Conectați built-in de inmatriculare lumina de la camera pentru a în cazul în care stocul de înmatriculare lumina a fost conectat pentru a obține puterea (4) Conectați cablul de alimentare al camerei pentru masina ta marșarier lumini - firul rosu pentru pozitiv si negru pentru negativ. (5) Conectați cablul video de la camera la prelungitor. (6) Conectați cablul prelungitor la masina ta monitor. (7) Veți vedea imagini atunci când mașina este în schimbare invers.
Tehnica Parametru :
Senzori de imagine : 1/4" color sony CCD
Sistem TV : NTSC si PAL
Iluminare minima.
AGC : Auto
BLC : Auto
Balans De Alb : Auto
Video Culoare : Colorat
Pixeli efectiv : 728x512
Rezolutie : 520 TV linii (normal CMOS/CCD/CMD camera este de 420 Linii TV)
Ieșire Video : 1.0 Vp-p,75Ω
Obturator Electronic : 1/60(NTSC)-1/10000 S, 1/50(PAL)-1/10000 S
Raport S/N : Mai Mult de 48db
Lentile Unghi : 170 Grade
Rezistent La Apa Clasa : Ip 68
Temperatura de operare : -20°C+80°C, RH95%
Temperatura De Depozitare : -30°C+80°C
Putere de lucru (DCV) : 12
Consum de curent : 90m A Max
Despre sisteme TV de masina din spate vedere aparat de fotografiat.
De obicei monitoarele suport NTSC și PAL sisteme TV.Deci nu este important mașină camere au NTSC sau PAL .Vă rugăm să verificați dacă dumneavoastră monitorizează poate suporta NTSC sau PAL .Dacă monitorul numai poate suporta NTSC sau PAL ,vă Rugăm să lăsați-ne un mesaj pe care sistemul TV ai nevoie într-o zi lucrătoare după ce ați făcut plata .Dacă nu .Vom trimite camera auto cu sistem TV pentru clienții noștri, la întâmplare.
Cum pentru a instala :
Reparatii camera la un design special gaură în mașină. Conectați built-in de inmatriculare lumina de la camera pentru a în cazul în care stocul de înmatriculare lumina a fost conectat pentru a obține puterea de a se Conecta puterea de camera pentru masina ta marșarier lumini - firul rosu pentru pozitiv si negru pentru negativ. Conectați cablul video de la camera la prelungitor. Conectezi cablul de la monitor auto. Veți vedea imagini atunci când mașina este în schimbare invers.
=> Scoate-ti stoc de inmatriculare lumina de la spate de masina ta
=>Repara aparatul de fotografiat pentru a în cazul în care stocul de înmatriculare lumina a fost.
=>Veți vedea imagini atunci când mașina este în schimbare invers.
Pachetul include :
1 x SONY CCD CIP Masina din Spate Vedere aparat de Fotografiat
1 x 6 M cablu video
1 x cablu de alimentare
1 x manual de utilizare
Suntem o fabrica .
Suntem în special a produce de înaltă definiție bună calitate aparat de fotografiat auto.
Suntem o fabrica.Avem întotdeauna bun preț și cele mai bune afterservice pentru tine.
Salut ridicata și client mare să ne contactați pentru detalii.
Suntem o fabrica de camere
universal auto camere video retrovizoare ,
de autobuz și camion spate sistem,
Avem, de asemenea, design special camere video retrovizoare
pentru Mercedes, BMW, Audi, Volkwagen, Ford, Peugeot, MITSUBISHI ,
Opel, Honda, Toyota, Kia, Hyundai, Nissan, Cadillac, Subaru, etc.
Pentru detalii ,vă rugăm să ne contactați.
Vă rugăm să Rețineți : scor de Feedback-ul este extrem de important pentru fabrica noastră de a reuși .Deci, nu se accepta non-motiv pentru care tata feedback-ul . va vom trimite produsul comanda de la fabrica noastră din 1~3 zile lucrătoare .Și testul de 100% înainte de a trimite produsul la tine .De asemenea, de ambalare foarte bine înainte de a trimite la tine .Dacă aveți orice cerere.Vă rugăm să ne contactați înainte de a comanda . Uneori, Hongkong post sau China post poate fi o mică întârziere pentru a trimite produsul la tine.Dar care este în afara controlului nostru .Nu se accepta acest tip de tatăl scor de feedback-ul prea.Dacă ne dai tata scor de feedback-ul, fără nici un motiv .Vom refuza să-și vândă produsul la tine din nou .

Proprietățile

Tensiune:
12V
Fir sau Wireless:
Sârmă
Shell Material:
Plastic
Nume De Brand:
WINNIDA
Tipul De Alarmă:
Vehicul De Rezervă Camere
Lungimea de Cablu Video:
6M
Tip De Material:
ABS
Material Lentile:
Sticla
Imagine:
vedere din spate aparat de fotografiat
parcare linii:
cu parcare linii
Producatorul Auto:
Nissan

Și cumpărătorii aleg