.

.

15 Metri Negru Folie de Evacuare Turbo Termic al Galeriei de Antet Motocicleta de Evacuare Wrap Bandă Motocicleta de Evacuare din fibra de sticla Banda 2 x 50 de metri

15 Metri Negru Folie de Evacuare Turbo Termic al Galeriei de Antet Motocicleta de Evacuare Wrap Bandă Motocicleta de Evacuare din fibra de sticla Banda 2 x 50 de metri

RON 84.92

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcareCaietul de sarcini
Nume : Folie De Evacuare
Grosime : 1,5 mm
Lățime : 50mm
Lungime : 15m
Culoare : Negru
Cantitate : 1 buc
Temperatura de lucru : 1040°F/560°C .
Produsul Proprietate
Conducta de evacuare wrap este compus tricotată din fibre de sticlă sau de piatră fibre, disponibile pentru bandaj orice diametru furtun sau cablu, non coeziv, în general, la spirala mod 30-50% se suprapun dressing poate fi, într-un bandaj nu trebuie scoateți furtunul și cablul.Se poate adăuga, de asemenea, un pic rider confort prin reducerea sansa de a o arsura grava cauzata dacă sau când o țeavă de eșapament fierbinte vine în contact direct cu pielea.
Ambalaj sistemul de evacuare menține căldura din gazele de evacuare, care scade densitatea, și permite gazelor de eșapament pentru a ieși din sistem mai repede! Îmbunătățit coridoarele de evacuare este rezultatul, care scade aportul de temperaturi : care este egal cu mai mulți cai putere. folie de evacuare poate rezista 1,040° F/560°C continuu temperaturi, și 2.000° F /1093°C temperatura piroane. Produse personalizate folie de evacuare pot fi fixate cu Termice-Cravată, coliere de furtun, sau de sârmă.
Motocicleta de Evacuare Wrap este fără azbest și-a făcut de înaltă calitate din fibră de sticlă fire. Folie de evacuare este, de asemenea, neinflamabila, precum și de apă și rezistente la ciuperci. Titan evacuare împachetări sunt realizate din este facut din lava rock fibre . Acest tip de folie poate rezista la 1600° F /871°C continuu temperatura de lucru ,de până la 2500° F /1371°C căldură intermitent.
Aplicarea Produsului
Rezistența la foc , rezistenta la foc, izolare termică, izolare, anti-imbatranire, anti pata de topit oțel, rezistent la apa, anti ulei, anti-acid . Acesta este utilizat pe scară largă în sistemul de evacuare.
Detalii Produs ;


Proprietățile

Articol Diametru:
2inch
Caracteristici Speciale:
Izolație Termică,Pentru A Îmbunătăți Conducta De Evacuare De Performanță
Element De Lungime:
15m
Extern De Certificare De Testare:
ISO9001
Articol Greutate:
0.86kg
Tip De Material:
Fibra de sticla
Numele Modelului:
DTEW05015T5
Înălțime Element:
2inch
Nume De Brand:
DEEP TECH
Lățime Produs:
2inch
Culoare:
Folie de evacuare negru
Lungime totală de Folie de Căldură:
15m 50 de metri de evacuare wrap
Instalați locație:
Moto Auto Țeavă De Eșapament

Și cumpărătorii aleg