.

.

RL-HM035R cu iluminare din spate rezistent la apa digitală, Contor de Ore Tahometru RPM METRU Pentru dirt quad drujba Barca Generator exterioare MARIN

RL-HM035R cu iluminare din spate rezistent la apa digitală, Contor de Ore Tahometru RPM METRU Pentru dirt quad drujba Barca Generator exterioare MARIN

RON 124.00
RON 159.60
-22 %

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare


Runleader este mândru să prezinte noua RL-HM035 R Digital Iluminare Multifuncțional Tach/contor de Ore. Se poate lucra pe orice 2 sau 4 timpi motor cu gaz de până la 8 cilindri.Ea are un puternic sistem de distribuție, RPM sistem de măsurare, precum și alte caracteristici unice de design.
Sistem de distribuție, Inclusiv : acumularea total de ore de funcționare TOT , înregistrarea parțială de funcționare time de locuri de MUNCĂ ,de întreținere cronometrul poate fi setat în mod liber la 0-200 ore SVC , etc.
RPM Sistem de Măsurare, Inclusiv : de măsurare a motorului de curent RPM ,înregistrarea și vizualizarea motor MAX RPM ,și stabilirea depășirii funcția de avertizare, rata de reîmprospătare poate fi setat 0,5 S sau 1,etc.
Design unic, Inclusiv : ușor de instalat,înlocuibil baterie CR2032,datele stocate în mod automat după înlocuirea bateriei,verde, lumina de fundal LCD de mari dimensiuni, design,Rata de rezistent la apa IP65,etc.
În plus, produsele au ajuns CE si ROHS certificare. Ea are un brevet, atât în China și în Statele Unite ale americii .
Acest tach contor de ore de înregistrare motor pe benzina e total de ore de funcționare și parțiale timp prin obtinerea de inducție de la bujie cablu.
Ora contor indică numărul total de ore și parțiale, în timp, a acumulat. Parțială de distribuție pot fi vizualizate și resetare prin apăsarea butonului.
Motor pe benzina necesită întreținere, la momentul potrivit, astfel încât să se garanteze o bună performanță.
SVC funcție de tahometru este de a reaminti la momentul potrivit. Acest timp se poate seta de catre utilizator. Asta e o mare oră metru sau timer.
La tach contor de ore arată curent RPM atunci când motorul este pornit. Calendarul precizie este 10 RPM.
Comparativ cu turometru cu indicator, se afișează RPM mai precisă. Ce e și mai remarcabil este că tach contor de ore poate înregistra motor MAX RPM cadrul odată ce perioada de lucru.
Cât de mare RPM va deteriora motorul bazat pe marca de motor. Brand diferit, diferite limitat RPM. (cum ar fi motor,motor yamaha,ktm motor) timp de mare RPM va face motorul deteriorat. Cât de important este pentru a vă reaminti de mare RPM! Acest tach contor de ore poate seta pe RPM alertă de către utilizatori.
ize : 14.0000 pt; mso-font-kerning : 1.0000 pt; " > MAX RPM cadrul odată ce perioada de lucru.
Acest lucru poate fi folosit pe partea de sus a turometrului la diferite motoare și mașini. Este ideal turometrului pentru Paramotoare, Microlights, Motoare Marine - Inboards și Exterioare.
De asemenea, utilizarea de Pompe, Generatoare, Mowesr, Model Barci, motociclete, Scutere, Curățare și Drujbe.
Acest tach contor de ore de utilizare mai mult material excelent, are vedere completă display, care permite utilizatorului vedea pe ecran mai clar în unghiuri diferite.
Acest tach contor de ore nu are nevoie de alimentare suplimentară. Acesta are o baterie internă, iar bateria poate fi înlocuită.
Datele vor fi salvate automat atunci când înlocuiți bateria. Acesta are o durată de viață mai lungă decât tach contor de ore care bateria nu poate fi înlocuită.
.
Acest contor poate fi instalat în 3 moduri
1. Instalați cu un autocolant 3 M.( inclus)
2. Montați cu șuruburi.(inclus)
3. Instalați cu oră metru suporturile de montare. (nu sunt incluse)
Faceți clic pe link-ul de mai jos pentru a achiziționa oră suport metru.

Proprietățile

Numele Modelului:
RL-HM035R
Articol Greutate:
98g
Înălțime Element:
1.3cm
Nume De Brand:
runleader
Extern De Certificare De Testare:
CE
Caracteristici Speciale:
contor de ore/tahometru
Tip De Material:
ABS
Lățime Produs:
3.7cm
Element De Lungime:
7.5cm

Și cumpărătorii aleg