.

.

Respirabil Oțel talie proteja centura înapoi a coloanei vertebrale medicale Suport fix Centura trata hernie de disc Lombara&tulpina musculare lombare

Respirabil Oțel talie proteja centura înapoi a coloanei vertebrale medicale Suport fix Centura trata hernie de disc Lombara&tulpina musculare lombare

RON 65.00
RON 100.00
-35 %

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare


Coloanei vertebrale lombare, sănătos zona sensibila, este un important nod de legătură superioară și inferioară a corpului, pentru a asigura organismului fiziologic normal curbură, deoarece talie este cea mai mare parte din puterea de corpul uman, prin urmare, joacă un rol vital în activitățile de zi cu zi. Caracteristicile profesionale, caracteristicile fiziologice, boli, etc. va duce la probleme cu talie. Talie de sănătate determină în mod direct calitatea vieții. Talie de îngrijire nu poate fi ignorat.
Efect Produs
Scuti în mod eficient dureri de hernie de disc lombara, tulpina musculare lombare, poliartrită pinten . Îmbunătățirea talie problema.
Caracteristici
1.Talie de două centura unic, un suport mai bun talie puterea, dar, de asemenea, mult mai eficient pentru a ajuta la remodelarea taliei curba.
2.Are o întindere puternică și o bună ventilație, astfel încât suprafața de confort.
3.Consolidarea Velcro, adeziv libertate, mai vâscos, nu vă faceți griji despre alunecarea.
4.Folosind trei medicale cartilaj +2 curbură placă suport, built-in nu va avea efecte adverse asupra pielii, înalt și drept, talie, descompunere de talie presiune, fix, corect lombare.
5.Noul upgrade-ul prelungi design, direct de la piept, în strictă conformitate cu ergonomice, științifice fixe, arii protejate mai mari, cuprinzătoare înfășurat lombare, contracția abdomenului, pentru a vă aduce o experiență de purtare confortabil.
6.Rafinat aliniere, design de blocare, durabil.

Proprietățile

Dimensiune:
M, L, XL, XXL
Tip De Element:
Bretele Și Sprijină
Material:
Din Oțel Inoxidabil
Numărul De Model:
SA0106
Nume De Brand:
MERALL
Efect:
Eliberarea De Durere, De Boală
Efect:
Trata hernie de disc Lombara, tulpina musculare lombare
effect2:
lock up,masaj,suport
Caracteristici:
Reglabil,respirabil,elastic,trage Super
Potrivit pentru mulțimea:
Postpartum obezitatea,sedentarismul mulțimea,boli de talie,bărbați burta de bere
înapoi caseta:
suport/sprijin talie/centura de talie
femei curele talie:
sprijin/suport centura

Și cumpărătorii aleg