.

.

10buc/lot Testat Copia Un Ecran de Calitate pentru 6 6G Display LCD Alb/Negru

10buc/lot Testat Copia Un Ecran de Calitate pentru 6 6G Display LCD Alb/Negru

RON 520.00

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

Pentru unele motive, de acum încolo, toate LCD Poze pentru i P nu vor fi încărcate în aliexpress. Dacă ai nevoie de Lcd-uri poze , pls sa ne spui , ce putem face este să păstreze sincer pentru toți clienții noștri . Ceea ce vindem din acest link pentru 6 LCD este Copia UN LCD fara nici un pixel mort sau pulberi. Cum pentru a Copia Lcd-uri, am câteva cuvinte vreau să spun : 1. Trebuie să spun că această copie LCD va fi foarte cald în întreaga piață , de ce ??? Deoarece copia LCD cu un preț mai mic și pot fi folosite în stare bună , cei mai mulți oameni acordă o importanță la preț mai mult decât calitatea . Mai ales pentru mari angrosiști , concurența a existat tot timpul, așa că, uneori, toate dintre noi sunt obligați să urmeze pe piață . Atunci când cele mai multe dintre competitiors vinde copia altele , vom face de asemenea , aceasta este o afacere , noi respectăm toți . 2. Dacă copia Lcd-uri bune nu sau nu de calitate ? Lcd-urile au diferite tipuri de calitate , și copia Lcd-uri este cel mai ieftin , deci în calitatea ei nu sunt cele mai bune , dar acestea sunt cele mai avantaj de cost . Și lasă-mă să-ți spun un lucru , 90% în acest industriale se ocupe cu acest tip . Deci, nu vă faceți griji în calitate chiar și acestea nu sunt cele mai bune . Oricum, ne respectăm unul de alegerea clientului. Deci, dacă aveți orice întrebare , lasă-mă să știu în mod direct, prin intermediul manager de comerț sau să ne lase un mesaj , multumesc. Descriere Produs :
Când a venit pentru "a sau B de Calitate", poate ca ai multe intrebari
Întrebarea 1 : care este diferența între a și B de calitate?
RE : principala Diferență este de O calitate fara pixel mort sau praf sau parul de pe ecranul LCD, dar B de calitate cu ei. (B+ Calitatea 1-2 buc pixeli,B - Calitate mai mult de 3 buc pixeli)
Întrebarea 2 : Nu B muncă de calitate bine? Vor fi izbucnit după utilizare un timp mic?
RE : Da, B calității funcționează bine, totul este același, dar pixel probleme.
Întrebarea 3 : Are B de calitate înseamnă că sunt rău, într-Adevăr nimeni nu vrea B de calitate ?
RE : Nu, cum am spus, diferite persoane au diferite alegere, este de calitate mai bună decât B de calitate , dar calitatea este mai ieftin decât O calitate. Astfel încât să puteți decide totul despre O sau B.
Întrebări 4 : Cât despre B LCD de calitate, sunt B+ sau B - de calitate?
RE : Ca un profesionist en-gros, eu pot vorbi adevărul pentru tine, vindem B+ , vinde, de asemenea, B-, dar eu vorbesc în mod responsabil pentru tine, B - calitatea de ușor de a avea probleme cu clientii. De acum B de calitate, am vândut aproape B+ calitate.
Detalii Produs :
Denumire produs : Versiunea China Copia LCD de 6 cu cadru
De Calitate De Tip : China Versiune A Copia Un
Control de calitate : 100% Testat de către personalul QC înainte de nava
Componente : LCD+Touch Digitizer+Cadru
Garantie : 6 Luni
Timp de livrare : 1-2 zile lucrătoare (după ce plata este confirmat)
Mod de ambalare : punga Anti-statică+Bubble sac pentru fiecare LCD
Două lucruri pe care trebuie să confirme pentru servicii mai bune :
1).CULOAREA de care aveți nevoie despre LCD (dacă nu ne spui culoarea de care aveți nevoie înainte de a navei, va vom trimite pe jumătate alb și jumătate negru, dacă doar un singur pc-uri, va vom trimite negru).
2).Ce preț ar trebui să scrie în factură pentru Valoarea Declarată pentru Vamală, vom face ca cerința dvs. (dacă nu ne spui valoarea pe care doriți , vom scrie o valoare ca experienta noastra), dar nu suntem responsabili pentru orice probleme pentru că a greșit cu Valoare declarată.
Detalii Imagine
Retur Și Garanție
1. Odată ce mărfurile au fost nava, o restituire nu este acceptabil pentru orice motive.
2. Vă rugăm să verificați Lcd-uri atunci când primiți, sperăm să putem obține feedback-ul în prima dată.
3. Suntem furnizor de cinstit, sigur că fiecare LCD fost testat înainte de expediere, vă rugăm să nu instalați ecranul LCD înainte de testare, ne respectam fiecare client, speranța poate fi respectat în același timp.
Despre aceasta, ne-am pus special "BS" marker în LCD, în cazul în care instalați LCD, marker-ul va fi distrus.
4.Oferim 3 luni garantie privire la LCD, dar vă rugăm să păstrați "BS" marker de bine, astfel încât acestea sunt produse aparțin BS. Întoarcerea fi acceptată numai după ce vom primi Lcd-uri.
5.Pentru alte condiții specifice, vom avea detalii rezolva metodă.
Despre noi
Shenzhen BS Technology Co., Ltd - Oferindu-vă un portal dedicat pentru toate lor de telefon mobil, piese de schimb și instrumente pentru reparare de cerințe. De B-uri, puteți obține piese de schimb ca display LCD, flex cabluri, carcase, difuzor, sonerie/buzzer, tastatura, lcd set complet assy, mijloc de cadre și toate celelalte componente interne pentru telefoane branduri pentru i Phone, i Pad, Samsung etc., De asemenea, vom vinde toate tipurile de instrumente pentru reparare și de a reînnoi masini de spus modelul.
Transport
1.De obicei durează aproximativ 3-7 zile lucrătoare de Express (DHL, UPS, Fedex, TNT), 3-15 zile lucratoare prin EMS, și 15-45 zile lucrătoare de China/HK Post pentru a navei în țările voastre.

Proprietățile

culoare:
SC versiunea neagră, SC versiunea alb, YD vesion negru, YD versiunea alb, versiunea LT negru, LT versiunea alb, TM versiune negru, TM versiunea alb
Rezoluție De Afișare:
1280x720
Numărul De Model:
Pentru 6 LCD
Ecran:
> 3
LCD Kit:
Da
Compatibil Marca:
Apple iPhone
Ecran Tactil De Tip:
Ecran Capacitiv
Nume De Brand:
oriparts
Compatibil Model de iPhone:
iPhone 6
Model Compatibil:
Pentru 6G LCD
Părți Componente:
LCD+Touch Digitizer+Cadru
calitate:
China Versiune A Copia Un
Garanție:
6 luni
culoare:
negru/alb
is_customized:
Yes

Și cumpărătorii aleg