.

.

LED Panou Dublu PDR Bandă Linie Bord Paintless Dent Repair Tool Kit Lampă Reflectorizantă Borde 5v USB PDR lampă de Bord

LED Panou Dublu PDR Bandă Linie Bord Paintless Dent Repair Tool Kit Lampă Reflectorizantă Borde 5v USB PDR lampă de Bord

RON 191.00
RON 238.28
-20 %

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare


Cald LED Panou Dublu PDR Bandă Linie Bord Paintless Dent Repair Tool Kit Lampă Reflectorizantă Borde 5v USB
Descriere Produs :
Dent bord este un bun ajutor pentru reparare caroserie dent
atunci când nu se poate ști unde este dent dent bord poate ajuta să le găsească.
Nou proiectat Led Dublu Linie Panou de Bord cu Reglajele de Titular,dent îndepărtarea nedureros reparatie Panel pentru dent. Dimensiuni produs : 8.3 inch*13 inch.nput Volți : 12 V DC lumină. Pompa de aspirație cupe diammeter 2.5 inch LED reflectoer PDR linie bordul a două diiferent culori pe ambele sieds : unul este alb negru, iar celălalt este galben negru. Usor de controlat,de ștergere dent de unul singur.
Caracteristică :
1.Acest lucru a CONDUS reflectoer PDR linie bordul a două diiferent culori pe ambele sieds : unul este alb negru, iar celălalt este galben negru. Ai putea alege pe cel care avea cel mai clar rezultat pentru a detecta urme de lovituri.
2.Ventuza puternica de bază,Pot fi poziționate în orice înger
3.Sale pentru alinierea reflectate linii de bord pentru a o adâncitură. Reflectarea devine distorsionat unde dent și apoi puteți lucra PDR instrument spatele dent pentru a face imagine distorsionată sau chiar uniforme din nou, odată ce imaginea distorsionată sau linii devin paralele în reflectarea ați eliminat cu succes DENT!
4.Acest model poate fi atașat la un vehicul folosind ventuza PUTERNICA BAZA pe PLAT de METAL, STICLĂ și PLASTIC zone. (Ventuza POATE VARIA ÎN CULOARE, ÎN FUNCȚIE de DISPONIBILITATE) Folosind linia de bord nevoie de multa practica pentru a înțelege, dar odată stăpânit, vei descoperi detalii incredibile. O importanță majoră este de a menține bord la un unghi de 45 de grade. Cele mai subtiri linii, mai multe detalii vor observa.
Ambalare include :
1 buc PDR LED borde
Poza :
Cald LED Panou Dublu PDR Bandă Linie Bord Paintless Dent Repair Tool Kit Lampă Reflectorizantă Borde 5v USB

Proprietățile

Tip:
Scule De Mână
Nume De Brand:
WHDZ
Pachet:
Caz
Numărul De Model:
61032005
Dimensiune:
12.2 x 8.5 x 3.6 inches
DIY Consumabile:
Electrice
Numărul de Bucăți:
1set
Cerere:
Dent instrumentul de Reparare
Tip:
iluminat tip tablă de șah
Dimensiune:
8.3 inch*13 inch
culoare:
Volți:
12V DC
Pompa de aspirație cupe diammeter:
2.5 inch

Și cumpărătorii aleg