.

.

De înaltă calitate respirator mască de gaze 3 seturi de foc de control militar pesticide gasmaske comparabile III M 6800 masca de respirat

De înaltă calitate respirator mască de gaze 3 seturi de foc de control militar pesticide gasmaske comparabile III M 6800 masca de respirat

RON 186.00
RON 195.96
-5 %

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare


brand introducere :
Noastre de vânzări la nivel mondial pentru magazine de fabrică, a suferit brand de asigurare a calității! Oferim cel mai bun pret, bun venit pentru a achiziționa cantități mari surpriză reducere! Vă rugăm să trimiteți E-mail la consultanți!
Am livrat peste tot în lume, dacă nu puteți alege de transport maritim în țara dumneavoastră, vă rugăm să trimiteți un e-mail la consultant!
Caracteristici structurale :
Acest paragraf este o înaltă calitate, măști de gaze produse de marcă, de calitate și funcționalitate comparabilă cu 3 M 6800 este disponibil pentru un incendiu incendiu masca.
Potrivit China National de Dezvoltare Produse GB21976.7-2012 siguranței publice industria de producție standard, typetested calificat Incendiu Chinez de Echipamente de Supraveghere a Calității și Centrul de Control, aplicabile la toate tipurile de praf, fum și gaze toxice la locul de muncă este o măsură eficientă pentru a preveni bolile profesionale.
Masca structura este împărțită în corp măști, canistre, trahee și siret constituie patru părți, în funcție de organismul global de forma fetei design, cureaua poate fi necesar să reglați tensiunea pe cont propriu, măști de față compact de performanță, în condiții de siguranță și confortabil de purtat.
Dimensiune : aceeași dimensiune ca 3 M 6800.
Vanzari Sfat : ( vă Rugăm să faceți o achiziție de la următoarele descriere a modelului corespunzător, nu dau greșit cumpărare de înlocuire Iartă-mă! Dacă aveți îndoieli, vă rugăm să contactați serviciul clienți)
Toate produsele noastre au ambalaje de protectie pentru a evita deteriorarea de transport maritim, vă rugăm să fiți siguri de cumpărare.
A0# modele
Doar principalele masca nu include alte accesorii!
A01# modele
Numai măști + snorkel nu include piese de filtrare!
A1# modele
Masca + tub de respiratie + 3 # filtru
Tip de protecție : organice, gaze sau vapori. Cum ar fi benzen, anilină, tetraclorura de carbon, nitrobenzen, cloropicrină, clor, acetonă, alcooli, disulfură de carbon, triclorură, bromură, clorură, nitroalkane ca.
A2# modele
Masca + tub de respiratie + 4 # filtru
Tip de protecție : Amoniac și organice, amoniac instrumente financiare derivate.
A3# modele
Masca + tub de respiratie + 7 # filtru
Tip de protecție : Acid gaze și vapori, cum ar fi : dioxid de sulf, clor, dioxid de carbon, hidrogen sulfurat, oxizi de azot, fosgen, fosfor și clor-organice, pesticide.
detalii produs prezentare :
Patru puncte fixe de design, creșterea forței zonă de masca, porți puternic, elastic reglabil lungime, design user-friendly, evitând marimea capului, creșterea musculare arteriale, mai confortabil, potrivit pentru uzura pe termen lung.
Obiectiv, import Germania PE materiale, temperatură înaltă, șoc, de înaltă definiție, masca rece greu de caz inconvenient, sigilate, confort inconveniente, nici un miros, nici o stimulare, anti-alergice, anti-imbatranire.
De înaltă calitate 0,5 m trahee, șurub-mount, solid și de încredere, ușor de ștergere, utilizați cartușe de o lungă perioadă de timp, pentru uzura pe termen lung, aplicabile pe scară largă pentru toate tipurile de stropire locuri.
Clienții ruși, vă rugăm să rețineți,destinatarul vă Rugăm să scrie numele complet.compania de transport maritim nevoie de numele complet pentru a trimite pachetul.
Livrare :
când plasați o comandă,vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport .Vom trimite articole în termen de 10 zile lucrătoare după ce plata dvs. este finalizată.Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale,care pot afecta cât de repede produsul este inspectat.Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare,comisioanele,taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră.Aceste taxe suplimentare pot fi colectate la timp de deliery. Nu vom rambursa taxele de transport pentru care a refuzat transportul.Costul de transport nu include orice inport impozite,și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.
Se întoarce :
Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem. Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 15 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv.Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale.În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate,cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de deteriorat sau pierdere,și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă.cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.
Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.
Garanție Și Întreținere :
Oferim înlocuirea gratuită de 1 lună.

Proprietățile

Nume De Brand:
SJL
Numărul De Model:
aparat respirator mască de gaze
Material De Acoperire:
Gel De Siliciu
Oglinda Material:
PE
Canistra De Material:
Carbon Activat
colectie:
Cască
Caracteristici:
gasmaske

Și cumpărătorii aleg