.

.

Gratuit Nava Complete Profesionale de Tatuaj Kit Cu NEMURITOR de Înaltă Calitate, statele UNITE ale americii Brand de Cerneală Ca Cadou Tatuaj Alimentare

Gratuit Nava Complete Profesionale de Tatuaj Kit Cu NEMURITOR de Înaltă Calitate, statele UNITE ale americii Brand de Cerneală Ca Cadou Tatuaj Alimentare

RON 114.00
RON 119.96
-5 %

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

Descriere Produs
Alisu-10
1 buc mașină de tatuaj : 10 folie de bobine, Poate fi setat atât pentru captuseala & umbrire, tensiune de lucru la 7 V-10 V, Frecventa : 120-150 HZ, garanție de un an.
1 set LCD Sistem de Alimentare : Built-in de protecție la scurt-circuit și protecție de scurgere face mai sigur, mai stabil și mai puternic atunci când tatuare. Garantie de 6 luni. Pedala ,clip-cord, cablu de alimentare disponibile.
1 flacon de 15 ml de cerneală tatuaj negru culori
5 buc mediu Cerneală Tatuaj Cupa
5 buc mici de Cerneală Tatuaj Cupa
1 buc oțel Inoxidabil tatuaj mânere
10 pc-uri de unică folosință, ace tatuaj
10 pc-uri de unică folosință tatuaj sfaturi
10buc manșon ține acul de echilibru
10buc benzi de cauciuc evita mașină de vibrații
10buc O-ring sigur primăvară buna
1 set de Ajustare set de scule pentru masina
1 practica de piele
1 hârtie de transfer
1 perechi de mănuși de tatuaj
1 sticla de NEMURITOR, de Înaltă Calitate, statele UNITE ale americii brand de cerneală fel de cadou gratuit! FCC,FDA,SGS și de asigurare a calității Aprobat pentru Dragonhawk Tatuaj Produse.Foarte recomandat și în condiții de siguranță pentru a fi utilizate. Mai Tatuaj Produse vă Rugăm să Vizitați Returnare Și Rambursare oferim 30 zile de returnare și rambursare garantat!înainte de a livra către clienți,avem profesională lucrător fertal toate produsele cu atenție,dacă, din Păcate, de Tranzit zdrobi vă rugăm să ia fotografie sau video ,trimite-ne în termen de 12 ore după ce ați primit pachetul. Nu vom accepta nici utilizate sau produse uzate termeni de returnare. Pentru Distribuitori Când reseller cerere cantitate mai mult de 5 bucati,vă rugăm să ne contactați frist,va vom oferi cele mai bune reduceri și de sprijin. Acorde o Atenție 01 China post mail nava este foarte lent,cu cerneală de transport maritim de timp, de obicei, nevoie de 15-90days. 02 DHL este rapid,dar unele țări au nevoie de cere cumpara plătească pentru taxa vamală taxa atunci când primiți pachetul,nu putem ști toată lumea județe reguli personalizate,de asemenea, nu pot controla datoria de încărcare.noi doar vă poate ajuta să marcheze în mică valoare de pe factura pentru a curăța personalizate. 03 Despre kituri tatuaj,dacă unele produse vinde din stocul nostru,vom schimba în alte culori sau produse similare. 04 Feedback-ul este important pentru noi,vă rugăm să ne dea amabilitate 5 stele feedback-ul. Lăsați 5 stele feedback-ul cu produse de acțiuni de imagine,vom da reducere pentru urmatoarea comanda sau 5 cupoane. Orice probleme,vă rugăm să ne contactați frist,vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta să slove ea.
Recomandat

Proprietățile

Tip:
Kituri Tatuaj
Nume De Brand:
DRAGONHAWK
Numărul De Model:
Alisu-10

Și cumpărătorii aleg