.

.

produse finite jaluzele romane pot ridica balcon perdele pentru bucatarie,cafenea,fereastră perdele pentru decor acasă

produse finite jaluzele romane pot ridica balcon perdele pentru bucatarie,cafenea,fereastră perdele pentru decor acasă

RON 34.00
RON 39.96
-15 %

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare


Livrare :
Când plasați o comandă,puteți alege o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport.Va vom trimite un produs cât mai curând posibil după ce plata dvs. este finalizată.
Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale,care pot afecta cât de repede produsul este inspectat.Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare,comisioanele,taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră,Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare.Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.
Costul de transport nu include taxe de import,și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.
Se întoarce :
Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem.
Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 15 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv,cu toate Acestea,cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale.În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate,cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi,și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă.Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.
Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.
Dimensionarea sau se Potrivesc Probleme :
Ca toate produsele noastre sunt măsurate,terminat rochia poate varia de la aproximativ +_1 ich în specificată măsurători.
Culoare Nepotrivire
Diferențele de culoare pot fi cauzate de alte motive, cum ar fi culoarea de reflecție în monitor,iluminare,fundal etc. Cu toate acestea,dacă credeți că produsul primit este de culoare greșită,vă rugăm să ne contactați pentru a vedea dacă o întoarcere sau de restituire este posibil.
Feedback-ul :
Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.
Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Proprietățile

Dimensiune:
W60cmxH155cm, W80cmxH155cm, W100cmxH155cm, W120cmxH155cm, W140cmxH155cm
Stil:
Modern
Locație:
Bucătărie
Tip De Instalare:
Built-in
Utilizarea:
Cafenea,Hotel,Birou,Acasă
Model:
Cutat
Format:
coarda
Nume De Brand:
Înot Pește
Model Tip:
Solid
Deschiderea și Închiderea Metoda:
Inferior Deschis
Technics:
Țesute
is_customized:
Yes
Numărul De Model:
W032206
Funcția:
Translucidus (Umbrire Rata De 1%-40%)
Prelucrarea Accesorii Cost:
Inclus
Tip:
Roman Cortina
Aplicabile Tip Fereastră:
Bovindou
Material:
100% Poliester
Tip De Element:
Perdele
Ingredient:
organza
Tip De Produs:
Alte Subiecte

Și cumpărătorii aleg