.

.

CP-387 de Vânătoare Electronice Momeală Mp3 Pasarea Apelantului Sunete Player cu Control de la Distanță de 100M de Vânătoare Momeală Built-in de 110 Sunete

CP-387 de Vânătoare Electronice Momeală Mp3 Pasarea Apelantului Sunete Player cu Control de la Distanță de 100M de Vânătoare Momeală Built-in de 110 Sunete

RON 243.00
RON 255.96
-5 %

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare


Electronice de Vânătoare Mp3 Pasarea Apelantului Sunete Player cu Control de la Distanță de Vânătoare Momeală și Timer On/off cu Funcție Lanternă
Caracteristici :
Aspect nou concept, la modă fluenta coajă de design, stil unic. 17 chei, operațiunea este simplu și ușor de înțeles, în concordanță cu cererea actuală a pieței. Cu Timer OFF și PE funcție,și poate seta o anumită pistă de sunet. Built-in de control de la distanță, de la distanță distanță de 100 de metri. Built-in difuzor de 20 W 126d B,și susține două difuzoare externe,și de sprijin de alimentare de 12v. Built-in funcție lanternă, noaptea în aer liber poate fi folosit ca un iluminat. Built-in de 1800 MA baterie cu litiu, Poate juca continuu 10 ore. Cu 110 sunete. dimensiuni : 142*66.5*26.5 mm.
Plata
1. Putem accepta T/T, Western Union, Escrow și de plată, cel mai bun mod este online Escrow de plată, puteți alege singur. Dacă doriți alte termene de plată, vă rugăm să ne anunțați înainte de a comanda.
2. Plata integrală trebuie făcută în termen de 7 zile de la plasarea comenzii, sau comanda va fi nulă sau anulată de către sistem.
3. Asigurați-vă că ați completat toate informațiile detaliate ca persoana de contact, adresa, codul poștal și numărul de telefon atunci când completarea cumpărătorului informații.
Transport
1. Va vom trimite bunurile în termen de 5 zile lucrătoare după ce plata a fost confirmată. Dacă plata nu este disponibil, comanda dvs. va fi închis automat.
2. Cumpărătorul este responsabil pentru orice asigurare, probleme și care a provocat daune de serviciu de transport maritim astfel de accidente, intarzieri sau alte probleme. În plus, cumpărătorul ar trebui să fie responsabil pentru orice taxe și/sau taxe percepute de către țara lor. Iar bunurile vor fi marcate ca "cadou" sau "proba" pentru clearance-ul vamale ușor și mai puțin responsabil. (dacă doriți să declare mărfurile și alte nume de element, sau specificați o valoare pentru personalizat, vă rugăm să ne informați atunci când se face comanda)
Garanție și Garanție
1. Toate produsele sunt inspectate înainte de expediere, deci, dacă nu sunteți mulțumit cu achiziționarea, puteți face schimb de obiecte în două săptămâni și trebuie să ne contactați în termen de 48 de ore de la primirea de achiziție
2. Transport maritim și de manipulare taxa nu este rambursabil și clientul ar trebui să fie responsabil pentru toate taxele de returnare și reshipping.
3. Întoarce toate elementele trebuie să fie în condiții originale, inclusiv cutie si accesorii. Oamenii defecte nu sunt garantate, cum ar fi rupt, zgâriat și așa mai departe.
4. Pentru orice produs, vă rugăm să trimiteți prin EMS sau local post, atunci când trimite înapoi.
Feedback-ul
1. Cumpărătorul e devreme de confirmare va fi foarte apreciat după primirea elemente.
2. Deoarece feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerii, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele pentru a ne dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru. Se va lua doar 1 minut, dar 1 minut are extrem de importanta vitala pentru noi.
3. Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru. Vom lucra cu tine pentru a rezolva orice probleme. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Proprietățile

Numărul De Model:
CP-387
Tip:
Păsări

Și cumpărătorii aleg